Saltar a continguts

Fundación Oxfam Intermón

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Activitats Comitè

18 març 2011
Concert de l'Escolania de Montserrat
A benefici dels refugiats sudanesos al Txad

Aquest concert, organitzat per Intermón Oxfam, és fruit de la iniciativa dels propis escolans de Montserrat, sensibles a les necessitats de les persones desplaçades en els camps de refugiats per causa de persecucions o guerres.

La recaptació anirà destinada a finançar l'acció humanitària que desenvolupa Intermón Oxfam en els camps de refugiats per a desplaçats sudanesos en el Txad com a conseqüència del conflicte del Darfur.

Monestir de Sant Cugat, 21.00 hores. Entrada:12 euros.
Col·labora: Parròquia de St. Pere Octavià

Venda d'entrades a la botiga d'Intermón Oxfam a St. Cugat (c/ Enric Granados, 10).

Si no pots assistir, però vols fer el teu donatiu, fes la compra d'entrades a la fila zero a través del compte d'Intermón Oxfam Fila 0 : 2100-0765-89-0200186019 indicant "Escolania"

Actuació d'IO als camps de refugiats del Txad

Intermón Oxfam treballa al Txad en els camps Djabal y Goz Amir amb refugiats provinents del Sudan, però també atén les necessitats de la població autòctona. Actualment prop de cent mil persones es beneficien de les accions d?Intermón Oxfam, centrades bàsicament  en la distribució d?aigua, construcció de sistemes de sanejament, millora de les condicions alimentàries, amb la distribució d?ovelles i de llavors; també es dona resposta als casos de còlera i es treballa per evitar-ne la propagació. La recaptació servirà per continuar treballant en la millora de les condicions dels refugiats sudanesos al Txad.